Palveluitamme

Terassilasit

Terassilasitus on tyylikäs ratkaisu ja lasi materiaalina on helppo pitää puhtaana. Terassilasitus suojaa sateelta, lumelta, tuulelta ja pölyltä, pidentäen näin terassin huoltoväliä ja elinikää. Lasitetusta terassista saat lisähuoneen, jonka voit sisustaa ja missä voit viettää vapaa-aikaa suojassa sateelta ja tuulelta. Lasitettu terassi on verraton illanviettopaikka hyvien ystävien seurassa.

Laseina käytetään karkaistua turvalasia, joka on noin kymmenen kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Terassin alumiinirakenteet ovat polttomaalattua alumiinia, joka on huoltovapaa ja kestää meidän kaikki neljä vuodenaikaa. Lasitusjärjestelmä on tiivis ja vaimentaa hyvin melua sekä suojaa rakenteita ympäristörasituksilta. Laadukkaiden liukumekanismien avulla lasien liikuteltavuus on vaivatonta.

 

Pystyprofiilissa on harjatiiviste ja hakaus. Suljettuina ovi profiilit ovat tiiviisti kiinni toisissaan. Tämä mahdollistaa useammasta lasielementistä koostuvan liukuvan seinän, joka on tiivis eikä kolise tuulessa. Helposti liukuvien elementtien ansiosta voit kesällä aukaista koko terassin ja nauttia kesä säästä.

Me mittaamme, toimitamme ja asennamme kestävät terassilasitukset myös mittatilaustyönä. Terassilasitukset ovat myös helppo asentaa itse. Tarjouspyyntöä varten mittaa lasitettavan alueen kokonais leveys ja korkeus. Kerro myös kuinka monesta lasielementistä haluaisit terassisi rakennettavan.


•    Terassin kattolasitukset

Nauti terassistasi säällä kuin säällä. Kattolasitus suojaa terassiasi sateelta, lumelta ja pölyltä. Kattolasitukseen on helppo yhdistää myös terassilasi seinät, jolloin saat itsellesi kauniin ja valoisan lasi huoneen.

Terassilasit asennetaan yleensä asiakkaan omien puu tai metalli rakenteiden päälle. Lasina käytetään yleensä 8mm karkaistua turvalasia joka on kestävä ja turvallinen. Lasi ei haalistu auringossa ja on helppo pitää puhtaana. Lasi vaihtoehtoina on kirkas, sävytetty pronssi tai sävytetty savunharmaa.


•    Kiinteät terassilasit

Kiinteillä terassilaseilla saat rakennettua itsellesi kestävän ja eristetyn lasi terassin ympärivuotiseen käyttöön. Terassilasien kaksoistiivistyksellä vähennetään huomattavasti pöly- ja meluhaittoja.


•    Liukuvat terassilasit

Terassilasit antavat sinulle käyttötarpeesi mukaan viihtyisän tilan, jonka lasiseinät voit liu'uttaa sivuun kun aurinko paistaa ja sulkea kun haluat suojata itsesi tuulelta tai sateelta. Terassilasikiskoon voidaan asentaa ns.tuulilukot, jolloin ollessaan suljettuna lasit eivät pääse kolisemaan tuulessa.

Terassilaseissa on 2 -4-raiteiset tukevat alumiinikiskot, joiden avulla terassilasituksissa saavutetaan mahdollisimman laaja aukaisupinta. Suositeltava oven max-koko: 1100 x 2500mm

Keittiönvälitilanlasit

Raikas ilme keittiöön välitilan laseilla.

Lasi on turvallinen ja helppohoitoinen materiaali keittiön välitilaan. Välitilan laseilla voit esimerkiksi suojata lasin alle tulevan tapetin tai valokuvat. Taustamaalatut lasit ovat tyylikkäitä ja moderneja, ja niitä on saatavissa useissa eri sävyissä.

Välitilan lasit asennetaan kaapistojen ja tason väliin laatoituksen sijaan. Lasit kiinnitetään silikonisaumalla ympäri ja ovat näin myös vaihdettavissa jos lasi sattuu joskus menemään rikki, tai haluat vaihtaa lasin takana olevan tapetin. Välitilan lasit mitoitetaan tarkkaan ja asentajamme asentavat ne paikalleen .

Kun suunnittelet välitilan lasitusta, on hyvä miettiä miten sijoittaa pistorasiat ja valaisimet keittiön yläkaappien alapintaan. Näin lasista saadaan kauniita kokonaisia pintoja, jolloin lasi pääsee oikeuksiinsa. Pystymme myös tarvittaessa tekemään lasiin reiät pistorasioita ja johtoja varten. Välitilojen lasit mitataan valmiista asennus pinnoista, eli kun yläkaapit ja tasot ovat asennettuna.


Läpikuultavat lasit:

kirkas, optiwhite kirkas (ei vihreää sävyä), satiini, harmaa, pronssi.
Optiwhite lasi on rautaoksidivapaa ja siinä ei ole lasin luonnollista vihreyttä.

Kokonaan peittävät lasit:
Puhdas valkoinen, valkoinen (vihertävä), musta, musta, beige, harmaa, alumiini, keltainen, punainen, oranssi, vaalean ruskea, vihreä. Myös lähes kaikki RAL-värikartan sävyt ovat mahdollisia.

Peilit:
kirkas, harmaa, pronssi


Keittiön välitilan lasit voidaan valmistaa myös karkaistusta turvalasista.
Karkaistu lasi kestää iskuja, työstöjä, taivutusta ja lämpötilaeroja monin verroin enemmän kuin karkaisematon lasi.
Karkaistulasi rikkoutuessaan murentuu pieniksi muruiksi.


Toimitusaika normaaleilla välitilan laseilla on n. 1vk, karkaistuilla laseilla n.3vk

Liukuovet

Liukuovet ratkaisevat pienten tilojen ovien aukeamis ongelman. Liukuovet mahtuvat kaikkiin tiloihin ja ne liukuvat tilaa viemättä sivuun. Tyylikkäitä liukuovia on saatavilla monilla eri lasivaihtoehdoilla joita voidaan myös yhdistellä toisiinsa.

Peililiukuovet

Peililiukuovet viimeistelevät sisustuksen ja avartavat tilaa. Tyylikäs ja käytännöllinen peililiukuovi järjestelmä sopii sekä kotiin että toimistoon.
Peililiukuovi antaa vaatekaapille huolitellun ilmeen, eikä vie tilaa makuuhuoneesta. Peililiukuovien avulla saat helposti lisää tilan tuntua myös eteiseen, olohuoneeseen ja toimistoon. Peililiukuovien ohut rakenne ei vie tilaa myöskään ripustimilta.
Liukuovien lukuisat sävyvaihtoehdot mukautuvat osaksi sisustustasi ja antavat huolitellun, sekä näyttävän ilmeen.
Myydyin mallimme on valkoiset / hopeiset kehykset kirkkailla peileillä, jotka ovat ajattomia ja sopivat aina erilaisiin sisustus tyyleihin.
Peililiukuovet suunnitellaan aina yksilöllisesti tilan ja asiakkaan toiveiden mukaan. Viimeistellyt yksityiskohdat ja ammattitaitomme takaavat toimivat ja laadukkaat liukuovet.
Kaikki lasi- ja peiliosat ovat turvakalvolla varustettuja tai karkaistua turvalasia, joten ovet ovat myös lapsiystävälliset ja asennus onnistuu huoletta jopa lastenhuoneeseen.
Kaikissa ovimalleissa on alhaalla säädettävä kantava pyörästö, varustettuna hypynestolla. Säätövara +15 mm korkeussuunnassa. Oven yläpäässä on äänetön, joustava kaksoispyörästö. Liukuovien max. aukon korkeus voi olla jopa 2780 mm.

Kokoa mieleisesi kokonaisuus useista erivärisistä kehyksistä ja lasi vaihtoehdoista.

Listojen värit (katso mallikuva): 1. Omenapuu. 2. Pyökki. 3. Tammi. 4. Kirsikka. 5. Wenge. 6. Valkoinen. 7.Hopea 8. Shampanja. 9.Musta

Peilien värit:

Kirkas peili, harmaa peili, pronssi peili
Maalatut lasit saat kaikissa RAL-värikartan väreissä

Valkoinen, Harmaa, Musta

Ylälistan leveys on 82mm

Alalistan leveys on 76mm

Alumiiniliukuovet

Alumiiniliukuovet sopivat esimerkiksi vaatekaappien oviksi makuuhuoneeseen, vaatehuoneen oviksi ja eteisen kaapistojen eteen.
Alumiiniliukuovet ovat kauniit ja kestävät, lisäksi ne vievät vain vähän tilaa.
Alumiini peiliovet sopivat vaativiinkin käyttökohteisiin. Alumiiniovet ovat kestävät, hiljaiset ja liukuvat tasaisesti. Ne liukuvat helposti myös isompien lasielementtien kanssa ja ovatkin suositeltavampi vaihtoehto kun halutaan isot lasipinnat.
Peililiukuovissa on helppo yhdistellä eri laseja ja peilejä, jolloin saadaan valtavasti uusia sisustusmahdollisuuksia. Alumiini peiliovet saat alumiinin värisillä kehyksillä (harmaa) tai valkoisina. Lasi-, ja peiliovissamme on aina turvakalvo. Turvakalvo estää sirpaleiden leviämisen jos peili tai lasi jostain syystä joskus hajoaa.

Ovet varustetaan aina hypynestolla, joten ne pysyvät turvallisesti kiskoillaan ja kiinni ollessaan oikeassa kohdassa. Hypynesto lukittuu automaattisesti alakiskoon ovia asennettaessa.
Ovien pyörästöissä on +15mm säätövara, jolloin ovet saadaan asennettua myös hieman vinoon aukkoon. Ovimekanismeilla on 10v. takuu.
Kehykset:
Valkoinen tai alumiini (harmaa)


Peilien värit:
Kirkas peili, harmaa peili, pronssi peili
Maalatut lasit saat kaikissa RAL-värikartan väreissä

Ylälistan leveys on 82mm

Alalistan leveys on 76mm

HELMI

Helmi liukuovet ovat kapein liukuovi mallimme ja se sopii parhaiten pienille liukuoville.
Liukuovet liukuvat kevyesti ja hiljaisesti.
Helmi on kevyt ja siro liukuovi järjestelmä makuuhuoneisiin ja eteisiin, joissa tarvitaan pienet liukuovet. Asennettuna ne vievät kaapin syvyydestä vain 36mm.

PIILOLIUKUOVET

Valikoimista löytyy nyt myös peilillä tai lasilla varustettu piilokehysovi, jossa kehys jää näkymättömiin reunahiotun lasin tai peilin taakse. Näin saadaan saumattomat liukuovet.

Piiloliukuovet ovat saatavana yhdellä kokonaisella palalla tai jaettuna vaakatasossa aina 4:än palaseen asti.

Tilanjako liukuovet

Lasiliukuovet ovat kestäviä ja ilmavia ratkaisuja tilanjakamiseen.
Useista eri liukuovi malleistamme löydät liukuovi ratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja lasi vaihtoehdoillamme saat ne sisustukseen sopiviksi.
Suosituimmat mallimme ovat Dorma Agile 50 ja Manet RST liukuovi järjestelmät, jotka ovat laadukkaimmat ja sopivat täydellisesti sisutukseen.
Lasiliukuovet on aina valmistettu 8mm karkaistusta turvalasista, joka tekee ovesta kestävän ja hyvin turvallisen. Jos ovi jostain syystä rikkoutuisi, lasi hajoaisi pieneksi muruksi, eikä näin viillä hajotessaankaan.
Jotta ovet eivät liu'u vahingossa pois paikaltaan, ne on aina varustettu stoppereilla ja pysyvät näin turvallisesti kiskoillaan.
Ovimekanismeilla on 10v. takuu.

Tietoa meistä

Meiltä saat yksilöllisen, kustannustehokkaan, laadukkaan ja aikataulussa pysyvän toimituksen kaikista lasialan töistä.

Suoritamme niin pienet kuin suuretkin lasityöt ammattitaidolla.

Palveluitamme

Korjauslasitukset asuinrakentamiseen sekä toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Säädöt ja korjaukset myös esim. Saunan lasiseinät - Lasiliukuovet - Lasiovet - Lasikaiteet - Terassilasit - Lasikatokset ym.

Enemmän...

Ota yhteyttä

  • Espoon Lasi- ja Peilipalvelu Oy
  • Osoite: Mikkelänkallio 18 A, 02770 ESPOO
  • Puh: 045 357 9064 (8:00-16:00)
  • Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.