Liukuovet

Liukuovet ratkaisevat pienten tilojen ovien aukeamis ongelman. Liukuovet mahtuvat kaikkiin tiloihin ja ne liukuvat tilaa viemättä sivuun. Tyylikkäitä liukuovia on saatavilla monilla eri lasivaihtoehdoilla joita voidaan myös yhdistellä toisiinsa.

Peililiukuovet

Peililiukuovet viimeistelevät sisustuksen ja avartavat tilaa. Tyylikäs ja käytännöllinen peililiukuovi järjestelmä sopii sekä kotiin että toimistoon.
Peililiukuovi antaa vaatekaapille huolitellun ilmeen, eikä vie tilaa makuuhuoneesta. Peililiukuovien avulla saat helposti lisää tilan tuntua myös eteiseen, olohuoneeseen ja toimistoon. Peililiukuovien ohut rakenne ei vie tilaa myöskään ripustimilta.
Liukuovien lukuisat sävyvaihtoehdot mukautuvat osaksi sisustustasi ja antavat huolitellun, sekä näyttävän ilmeen.
Myydyin mallimme on valkoiset / hopeiset kehykset kirkkailla peileillä, jotka ovat ajattomia ja sopivat aina erilaisiin sisustus tyyleihin.
Peililiukuovet suunnitellaan aina yksilöllisesti tilan ja asiakkaan toiveiden mukaan. Viimeistellyt yksityiskohdat ja ammattitaitomme takaavat toimivat ja laadukkaat liukuovet.
Kaikki lasi- ja peiliosat ovat turvakalvolla varustettuja tai karkaistua turvalasia, joten ovet ovat myös lapsiystävälliset ja asennus onnistuu huoletta jopa lastenhuoneeseen.
Kaikissa ovimalleissa on alhaalla säädettävä kantava pyörästö, varustettuna hypynestolla. Säätövara +15 mm korkeussuunnassa. Oven yläpäässä on äänetön, joustava kaksoispyörästö. Liukuovien max. aukon korkeus voi olla jopa 2780 mm.

Kokoa mieleisesi kokonaisuus useista erivärisistä kehyksistä ja lasi vaihtoehdoista.

Listojen värit (katso mallikuva): 1. Omenapuu. 2. Pyökki. 3. Tammi. 4. Kirsikka. 5. Wenge. 6. Valkoinen. 7.Hopea 8. Shampanja. 9.Musta

Peilien värit:

Kirkas peili, harmaa peili, pronssi peili
Maalatut lasit saat kaikissa RAL-värikartan väreissä

Valkoinen, Harmaa, Musta

Ylälistan leveys on 82mm

Alalistan leveys on 76mm

Alumiiniliukuovet

Alumiiniliukuovet sopivat esimerkiksi vaatekaappien oviksi makuuhuoneeseen, vaatehuoneen oviksi ja eteisen kaapistojen eteen.
Alumiiniliukuovet ovat kauniit ja kestävät, lisäksi ne vievät vain vähän tilaa.
Alumiini peiliovet sopivat vaativiinkin käyttökohteisiin. Alumiiniovet ovat kestävät, hiljaiset ja liukuvat tasaisesti. Ne liukuvat helposti myös isompien lasielementtien kanssa ja ovatkin suositeltavampi vaihtoehto kun halutaan isot lasipinnat.
Peililiukuovissa on helppo yhdistellä eri laseja ja peilejä, jolloin saadaan valtavasti uusia sisustusmahdollisuuksia. Alumiini peiliovet saat alumiinin värisillä kehyksillä (harmaa) tai valkoisina. Lasi-, ja peiliovissamme on aina turvakalvo. Turvakalvo estää sirpaleiden leviämisen jos peili tai lasi jostain syystä joskus hajoaa.

Ovet varustetaan aina hypynestolla, joten ne pysyvät turvallisesti kiskoillaan ja kiinni ollessaan oikeassa kohdassa. Hypynesto lukittuu automaattisesti alakiskoon ovia asennettaessa.
Ovien pyörästöissä on +15mm säätövara, jolloin ovet saadaan asennettua myös hieman vinoon aukkoon. Ovimekanismeilla on 10v. takuu.
Kehykset:
Valkoinen tai alumiini (harmaa)


Peilien värit:
Kirkas peili, harmaa peili, pronssi peili
Maalatut lasit saat kaikissa RAL-värikartan väreissä

Ylälistan leveys on 82mm

Alalistan leveys on 76mm

HELMI

Helmi liukuovet ovat kapein liukuovi mallimme ja se sopii parhaiten pienille liukuoville.
Liukuovet liukuvat kevyesti ja hiljaisesti.
Helmi on kevyt ja siro liukuovi järjestelmä makuuhuoneisiin ja eteisiin, joissa tarvitaan pienet liukuovet. Asennettuna ne vievät kaapin syvyydestä vain 36mm.

PIILOLIUKUOVET

Valikoimista löytyy nyt myös peilillä tai lasilla varustettu piilokehysovi, jossa kehys jää näkymättömiin reunahiotun lasin tai peilin taakse. Näin saadaan saumattomat liukuovet.

Piiloliukuovet ovat saatavana yhdellä kokonaisella palalla tai jaettuna vaakatasossa aina 4:än palaseen asti.

Tilanjako liukuovet

Lasiliukuovet ovat kestäviä ja ilmavia ratkaisuja tilanjakamiseen.
Useista eri liukuovi malleistamme löydät liukuovi ratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja lasi vaihtoehdoillamme saat ne sisustukseen sopiviksi.
Suosituimmat mallimme ovat Dorma Agile 50 ja Manet RST liukuovi järjestelmät, jotka ovat laadukkaimmat ja sopivat täydellisesti sisutukseen.
Lasiliukuovet on aina valmistettu 8mm karkaistusta turvalasista, joka tekee ovesta kestävän ja hyvin turvallisen. Jos ovi jostain syystä rikkoutuisi, lasi hajoaisi pieneksi muruksi, eikä näin viillä hajotessaankaan.
Jotta ovet eivät liu'u vahingossa pois paikaltaan, ne on aina varustettu stoppereilla ja pysyvät näin turvallisesti kiskoillaan.
Ovimekanismeilla on 10v. takuu.

Tietoa meistä

Meiltä saat yksilöllisen, kustannustehokkaan, laadukkaan ja aikataulussa pysyvän toimituksen kaikista lasialan töistä.

Suoritamme niin pienet kuin suuretkin lasityöt ammattitaidolla.

Palveluitamme

Korjauslasitukset asuinrakentamiseen sekä toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Säädöt ja korjaukset myös esim. Saunan lasiseinät - Lasiliukuovet - Lasiovet - Lasikaiteet - Terassilasit - Lasikatokset ym.

Enemmän...

Ota yhteyttä

  • Espoon Lasi- ja Peilipalvelu Oy
  • Osoite: Mikkelänkallio 18 A, 02770 ESPOO
  • Puh: 045 357 9064 (8:00-16:00)
  • Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.