Terassilasit

Terassilasitus on tyylikäs ratkaisu ja lasi materiaalina on helppo pitää puhtaana. Terassilasitus suojaa sateelta, lumelta, tuulelta ja pölyltä, pidentäen näin terassin huoltoväliä ja elinikää. Lasitetusta terassista saat lisähuoneen, jonka voit sisustaa ja missä voit viettää vapaa-aikaa suojassa sateelta ja tuulelta. Lasitettu terassi on verraton illanviettopaikka hyvien ystävien seurassa.

Laseina käytetään karkaistua turvalasia, joka on noin kymmenen kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Terassin alumiinirakenteet ovat polttomaalattua alumiinia, joka on huoltovapaa ja kestää meidän kaikki neljä vuodenaikaa. Lasitusjärjestelmä on tiivis ja vaimentaa hyvin melua sekä suojaa rakenteita ympäristörasituksilta. Laadukkaiden liukumekanismien avulla lasien liikuteltavuus on vaivatonta.

 

Pystyprofiilissa on harjatiiviste ja hakaus. Suljettuina ovi profiilit ovat tiiviisti kiinni toisissaan. Tämä mahdollistaa useammasta lasielementistä koostuvan liukuvan seinän, joka on tiivis eikä kolise tuulessa. Helposti liukuvien elementtien ansiosta voit kesällä aukaista koko terassin ja nauttia kesä säästä.

Me mittaamme, toimitamme ja asennamme kestävät terassilasitukset myös mittatilaustyönä. Terassilasitukset ovat myös helppo asentaa itse. Tarjouspyyntöä varten mittaa lasitettavan alueen kokonais leveys ja korkeus. Kerro myös kuinka monesta lasielementistä haluaisit terassisi rakennettavan.


•    Terassin kattolasitukset

Nauti terassistasi säällä kuin säällä. Kattolasitus suojaa terassiasi sateelta, lumelta ja pölyltä. Kattolasitukseen on helppo yhdistää myös terassilasi seinät, jolloin saat itsellesi kauniin ja valoisan lasi huoneen.

Terassilasit asennetaan yleensä asiakkaan omien puu tai metalli rakenteiden päälle. Lasina käytetään yleensä 8mm karkaistua turvalasia joka on kestävä ja turvallinen. Lasi ei haalistu auringossa ja on helppo pitää puhtaana. Lasi vaihtoehtoina on kirkas, sävytetty pronssi tai sävytetty savunharmaa.


•    Kiinteät terassilasit

Kiinteillä terassilaseilla saat rakennettua itsellesi kestävän ja eristetyn lasi terassin ympärivuotiseen käyttöön. Terassilasien kaksoistiivistyksellä vähennetään huomattavasti pöly- ja meluhaittoja.


•    Liukuvat terassilasit

Terassilasit antavat sinulle käyttötarpeesi mukaan viihtyisän tilan, jonka lasiseinät voit liu'uttaa sivuun kun aurinko paistaa ja sulkea kun haluat suojata itsesi tuulelta tai sateelta. Terassilasikiskoon voidaan asentaa ns.tuulilukot, jolloin ollessaan suljettuna lasit eivät pääse kolisemaan tuulessa.

Terassilaseissa on 2 -4-raiteiset tukevat alumiinikiskot, joiden avulla terassilasituksissa saavutetaan mahdollisimman laaja aukaisupinta. Suositeltava oven max-koko: 1100 x 2500mm